Overcorine1
Overcorine2
Overcorine3

Logo-placeholder

Maak kennis met nazorgspecialist Corine Diek

Mensen ondersteunen die een moeilijke tijd doormaken, ervaar ik als een zeer dankbare levenstaak. Ik houd van persoonlijk contact, vind het fijn om mensen zelfvertrouwen en nieuwe kracht te geven en ben begaan met hun geestelijk en sociaal welzijn. Door jarenlange (praktijk)ervaring weet ik wat rouw en verlies kunnen betekenen voor mensen, en hoe ze je uit balans kunnen brengen.

De mens staat centraal

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden. Dit doe ik met liefde en passie en altijd zo persoonlijk mogelijk. Door de mens centraal te stellen, probeer ik te signaleren waar u tegenaan loopt, naar boven te halen waar uw kwaliteiten liggen en complexe zaken samen helder te maken en op te lossen.

Uw persoonlijke kracht terugvinden

Mijn eerste en voornaamste doel is altijd om u te helpen uw eigen kracht terug te vinden. Emotionele begeleiding en rust bieden, zijn voor mij het uitgangspunt. Ook het goed regelen van de zakelijke kant vind ik erg belangrijk, omdat dit u weer vertrouwen en overzicht zal geven.

Landelijk Platform Nabestaandenzorg

Ik ben lid en medeoprichter van het Landelijk Platform Nabestaandenzorg. Deze stichting streeft naar een hoge kwaliteit emotionele en zakelijke zorg en begeleiding. Alle aangesloten leden werken volgens de visie van het platform, met betrokkenheid en integriteit als belangrijkste kernwaarden, en volgen regelmatig bijscholing.

 

“Zonder de hulp van Corine was de erfenisafhandeling nooit zo soepel en in mijn voordeel afgerond.”

Soms is een situatie zo complex dat alleen hulp en steun van buitenaf u weer helderheid kan geven.