Contact1
Contact2
Contact3

Logo-placeholder

Wat is een nazorgspecialist?

Regelmatig krijg ik de vraag; wat is een nazorgspecialist nou eigenlijk? Wat ik aanbied is nazorg in de ruimste zin van het woord, in het bijzonder na overlijden van een dierbare. 

Doorgaan bij een overlijden

We weten allemaal dat doodgaan hoort bij het leven, en dat daar tegenover staat dat doorgaan er ook bij hoort. Hoe moeilijk en zwaar dit ook is, ik zal op ieder moment klaarstaan als steun en u begeleiden naar de toekomst zonder degene waar u afscheid van heeft moeten nemen.

Tijd en aandacht

Dit proces heeft tijd en aandacht nodig en daarbij help ik iedereen die hier behoefte aan heeft, voor kortere of langere tijd. Voor en na overlijden ben ik die rots in de branding voor u als het gaat om emotionele steun, maar ook om alle noodzakelijke zaken samen met een nabestaande te regelen.

Emotioneel en praktisch

Vooral die praktische en financiƫle zaken kunnen nogal in de weg staan. Het zal je maar overkomen, je partner overlijdt plotseling en je staat er ineens alleen voor met jonge kinderen. Ineens veel vragen; Wat is er allemaal geregeld en wat wordt mijn nieuwe inkomen? Kan ik wel rondkomen elke maand? Of je bent erfgenaam en executeur van een ingewikkelde nalatenschap waarbij de contacten met de andere erfgenamen niet ideaal zijn.

Als u zo'n situatie terechtkomt is het erg fijn als er iemand over uw schouder meekijkt. Iemand met persoonlijke aandacht, die verbinding kan maken en kennis van zaken heeft.  

Tijd om te rouwen

Rouwen doen we allemaal op een andere manier, ik help u in alle rust met die eerste stappen, op uw tempo zodat uw leven goed op orde zal zijn. Tegelijkertijd zal ik ook altijd beschikbaar zijn als u iemand nodig heeft om van gedachten te wisselen. Een gesprek kan in veel gevallen zoveel ophelderen en rust geven. 

Persoonlijk gesprek

Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag of kan Corine u ergens mee helpen? Als nazorgspecialist is zij 24/7 te bereiken om u te helpen met dringende vragen. 023 574 77 16. Vindt u het prettiger om een mail te sturen? Dan kan dit naar corine@nazorgspecialist.nl. Corine zal binnen een dagdeel contact met u opnemen.